Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(DOWNLOAD) "Teknostorm" by Trond Vernegg # Book PDF Kindle ePub Free

Teknostorm

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Teknostorm
  • Author : Trond Vernegg
  • Release Date : January 01, 2019
  • Genre: Sci-Fi & Fantasy,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 1830 KB

Description

En lammet velgermasse er overvåket og kontrollert av algoritmer og falske nyheter. Halvdespoter vinner valg i vestlige demokratier. Turbulensen herjer. Hva skjer når mørke krefter strammer skruen ytterligere ved hjelp av kunstig intelligens og biometri, flankert av terror-systemet Hitlers menn perfeksjonerte allerede på 30-tallet ...?


Den høyaktuelle politiske og historiske spenningsromanen TEKNOSTORM Europa brenner! tar konspirasjonen fra Trond Verneggs trilogi Forbindelsene, Granatsjokk og Dødelig finale videre inn i dystre, men realistiske baner. Hele veien med parallelle skildringer fra dagens politiske virkelighet og Tyskland etter at nazistene tok makten i 1933.
Kan djevelskapen stanses?
“Trond Verneggs engasjerende spenningsroman bringer de mørkeste sider i europeisk historie ubehagelig nær: Skal brun fortid bli vÃ¥r samtid?”
Bjørn Tore Godal, tidligere forsvarsminister, utenriksminister og ambassadør til Tyskland
«En kraftsalve av en bok! Høyaktuell spenning av internasjonal klasse!»
Bokbloggeren Boktimmy
Trond Vernegg er født og oppvokst i Sandefjord. Han arbeidet i mange år som journalist, og har siden 1986 vært forretningsadvokat i Oslo. Fra 1990 har han vært formann i Riksmålsforbundet. Han er medlem av Det Norske Akademi for Språk og Litteratur og Norsk PEN, og styremedlem i Thorleif Dahls Kulturbibliotek. I 2013 utgav han Valebrokks metode. Et hjerte av gull, en neve av stål på Cappelen Damm sammen med Magne Otterdal.


Free Download "Teknostorm" PDF ePub Kindle